Menu

BiG logo website


05 Augustus 2017 // Bobbejaanland

Belgian Influencer Gathering

Over de Belgian Influencer Gathering

De allereerste Belgian Influencer Gathering was een schot in de roos en jullie waren er ook bijzonder enthousiast over. Het kan dan ook niet anders dan dat er een nieuwe editie op poten wordt gezet.

Deze keer is het niet BIG, maar Big²!

2youtubers

Kastiop, Unagize, Chakir Be Like, UP2D8, POF, Olex, JustJade en vele anderen zijn er dit jaar weer bij op BiG (Belgian Influencer Gathering) en willen dat de fans zich niet enkel kunnen vermaken met de influencers zelf, maar ook de hele dag plezier kunnen beleven. Daarom zal BIG plaatsvinden in het plezantste land, Bobbejaanland. Met jouw ticket voor BIG kan je namelijk ALLES doen in het park.

Op zaterdag 5 augustus van 10:00 tot 18:00 uur (noteer het al in je smartphone of je agenda) zet YouTube dit pretpark in vuur en vlam met een volledige dag vol handtekeningen, foto’s, speciale activiteiten en plezier voor de fans! Wil je ondertussen ook nog de nieuwste attracties gaan bezoeken, dan kan dat perfect.
 

Wat?
BIG – Het beste YouTube-event in België

Wanneer?
Zaterdag 5 augustus 2017
van 10:00 tot 18:00 uur

Waar?
Bobbejaanland (Olensesteenweg 45, 2460 Lichtaart)

Wie?
Kastiop, Unagize, Chakir Be Like, UP2D8 en nog vele andere (Check hier het schema dat gaandeweg wordt aangevuld)

Tickets?
Met jouw BIG ticket (30 euro) krijg je niet enkel toegang tot het BIG event in Bobbejaanland zelf, maar kan je van 10 tot 18u00 in het hele park plezier beleven. Als je een topdag wil beleven, samen met tal van sterren, dan is BIG iets voor jou.

Geloof ons, it’s going to be BIG!

 

back to top

Standhouders

standhouder tagmag disney